Beste buren

Beste buren:

Mocht u geluidsoverlast ervaren van ons, bel dan even aan, en dan doen we er wat aan!

We zijn op het moment de woning aan het schoonmaken en opknappen. We klussen niet eerder dan 9:00 uur en niet later dan 18:00 uur. Onze deur maakt op het moment nogal wat lawaai met het openmaken. We doen dan ook ons best om de deur niet later dan 22:00 uur meer te hoeven openen, en we zijn op zoek naar een nieuwe deur. Het plafond is niet geisoleerd, en dit is dan ook een van onze klusprioriteiten. Verder leggen we z.s.m. een tapijt neer zodat de voetstappen niet meer doordreunen.

De woning is aan de achterzijde gestut wegens verzakking. Het spreekt voor zich dat we daar niet aankomen, en verder laten we de komende dagen een architect langskomen om ons te adviseren in hoe we de woning verder kunnen verstevigen.

Begin volgende week zullen we contact opnemen met de bewonerscommissie en huurdersvereniging in de buurt ivm de renovatieplannen van Ymere. Ook zullen we volgende week, in samenspraak met hen, een vragenlijst door de bussen gooien van de woningen die tot het WillemBeukelsplan behoren om inzicht te geven in de precieze situatie in de buurt. De vragenlijst zal ook op deze website worden gezet. Daaropvolgende stappen zullen we overleggen met de bewonerscommissie, huurdersvereniging, en wie er verder graag betrokken wil zijn.

Ons doel is een oplossing te vinden waar iedereen baat bij heeft, dus zowel de huurders die de renovatie toejuigen, als degenen die ertegen zijn.