alarm staatsliedenbuurt

het duurt nu al een halfuur, de buren worden kwaad zojuist heeft de smeris van buro houtmankade met veel machts vertoon devoo rdeur uit de beganegrond van de hoek van bossestraat met schaepmanstraat(yep, die straat waar diezelfde smeris 20 jaar geleden een kraker heeft vermoord)in de amsterdamse staatliedenbuurt gesloopt. 3 bewoners zijn opgepakt op 429, een in de buurt wonend KSU-lid werd meteen met veel geweld op onbekende gronden opgepakt toen hij de straat in kwam lopen.

buurt bewoners die vroegen wat er aan de hand was werden met paarden en lange lat hun huizen in gedreven en mochten niet meer naar buitenkomen (er word morgen aangifte gedaan van wederrechtelijke vrijheidsberoving, hulde aan de buren)

achtergrond

het pandje was afgelopen zondag gekraakt, na al zeker 7 jaar niet meer

daadwerkelijk te zijn gebruikt (wat ook word bevestigd door alle buren). Er was wel een flink verstofte werkplaats aanwezig, we hebben meteen gezegd dat een eventuele rechthebbende zijn spullen kon opkomen halen) kennelijk heeft eigenaar Algemene Woningbouw Vereniging iemand opgedoken want aan het begin van de avond probeerde een opgefokt type de deur er uit te schoppen die beweerde de huurder te zijn. de politie stond er bij en die keer ernaar, toen buurt-krakers ingrepen vertrokken ze samen naar buro houtmankade.

vanacht om half elf hebben ze vervolgens ontruimd met paarden, hondenbrigade en veel geweld. (mischien een wraakoefenning voor uterecht?)er is een lange geschiedenis van problemen met buro houtmankade en hoewel de rust een korte tijd was wedergekeerd met het wegpromoveren van buurt regiSSeur dick eenhuis was het de afgelopen tijd weer goed raak met iligale arrestaties en ontruimingen, ksu-leden die in de cel werden mishandeld en fel rascisme tegen oost europese krakers.

morgen ochtend word er een advo geregeld en lawaai/protest demo

georganiseert, ook zal er zo snel mogelijk druk worden uitgeoefend op de politiek om hun lakeien te muilkorven, jullie worden op de hoogte gehouden.

omdat er nog geen overleg is geweest met de rest van het ksu kan ik alleen voor mezelf spreken maar de tijd van ouwehoeren is voorbij!!!

wil houtmankade oorlog, dan krijgt ze oorlog………

de staats blijft kraken

de buren worden gegijzeld..

het ontruimde  pandje

het ontruimde pandje

nog meer  nachtelijke geweld

nog meer nachtelijke geweld

Comments are closed.