Archivos Mensuales: April 2013

Inauguració

Primer de tot donar les gràcies a tota aquella gent que va vindre i que la van poder fer possible, sense vosaltres no hauria sigut possible!

Gràcies sobretot a l’assamblea de Germanetes pel magnífic dinar que ens van fer i gràcies a l’assemblea de l’esquerra de l’eixample per la seves col·laboracions.

Gràcies a aquells artistes que van venir i ens van alegrar la tarda: clowns, músics i altres espontanis, gràcies per entretenir-nos.

Unes Gràcies molt especials per a en Pato, pel so, que tan bé va anar i que ens va salvar el cul. Tambè pel magnífic video que va grabar i montar en aquest moment tan especial per a tots, i per haver aguantat fins al final de tot amb tanta paciència.

Gràcies a tots aquells que des del primer moment vau ser aquí, i que tot i que no hi viviu, es pot veure allà on miris la marca del vostre treball. Ja sabeu qui sou i on som.

Gràcies a can Piella, pel sopar improvisat que ens van muntar i per aquells magnífics beuratges divins que ens van ajudar a ser una mica més feliços.

I ja per últim, gràcies a tots els que hi vau ser, pel recolzament i per col·laborar a la barra, per passar-vos-ho bé i per seguir avançant junts per fer realitat els nostres somnis.

Salut, i autogestió!

Fotos

Videos

S’estan recopilant tots els videos i fotografies possibles, si en tens algun i vols que es pengin aquí envia’ls al correu de Can Piki Pugui!

Gràcies!

Primera assamblea – HACKING KI PUGUI –

Per començar a gestionar l’espai dedicat al hackspace, es realitzarà una assamblea oberta el proper dijous 2 de maig a les 17.00 al local de can Piki.

Si hi tens interés o coneixements i hi vols participar, t’hi esperem!

AVIS IMPORTANT!

Degut a la pluja totes les activitats planejades per la innaguració es faràn directament a Can Piki.

Queden aixi desplaçades les activitats que es feien al solar de Germanetes (arrossada i debat). El passacarrers sortira directament del CSO.

Cartell inauguració

Ja tenim el cartell del dia de la inauguració! Penja’l pertot arreu!

kartel-kolorPots descarregar les octavetes i el cartell aqui:

cartells Canpiki

Timba poetica

Demà a Can Piki…

001Timba poetica 

Dimarts 20h Entrada lliure!

Poesia + Musica improvisada + Microteatre

(animense a participar! Traigan material)

Futurs immediats

Inauguració

Tenim ben poc temps per a preparar-nos per la inaguració planejada pel dia 27/04/2013, així que ens hem de posar mans a l’obra per tenir-ho tot llest i inaugurable. Per això els habitants de Can Piki hem decidit treballar pràcticament a temps complet a casa cada dia (o almenys força hores), per tant si ens voleu ajudar sereu ben rebuts. Per altra banda hem decidit declarar els dijous com a dia de jornada de curro oberta setmanal. De manera que els propers dijous 18 i 25 d’abril seran jornades de curro “all the day“, dies claus en què com més mans tinguem millor anirem.

La planificació per la inaguració està penjada a l’acta de l’última assamblea.

Jornades de curro

Els propers dijous 18 i 25 d’Abril seran les últimes jornades de curro abans de l’inaguració i es necessitaran moltes mans i ganes de fer coses. Les principals tasques estaran relacionades amb:

  • Posada a punt de la major part del local (per tal que ja es puguin fer quantes més activitats millor). Aixo inclouria des d’acabar de netejar la sala polivalent fins a habilitar l’espai del soterrani.
  • Posada a punt dels dos principals, on hi haurà espais per a reunions, laboratoris de fotografia i el hackspace, entre altres. Bàsicament netejar, habilitar instal·lació elèctrica, estanteries, mobiliari…

Si ens podeu proporcionar material elèctric (porta-bombetes, bombetes, endolls…) o per al hackspace (ordinadors per a començar a fer la xarxa), pintura o qualsevol material útil porteu-lo o ens ho dieu i el vindrem a buscar encantats!!

Gràcies per tot! I ens veiem pròximament!

PD: Aprofitem per recordar que els divendres a la tarda es faran tallers oberts de reparació de bicicletes!

Jornades de curro obertes

Jornades de curro obertes

Les jornades de curro estàn programades pel 11/04/2013 tot el dia. Hi haurà dinar i brenar per tots aquells que vulguin aportar les seves mans. Principalment, les feines a realitzar estaràn enfocades a:

  • Posada a punt de la sala polivalent
  • Moure runa
  • Chapuzas en relació amb la instalació electrica (acabar d’instal·lar endolls, interruptors, bombetes…)

Si creieu que podeu colaborar soy benvinguts!! Anims i salut!

Orden del dia de la assamblea CSO 05/04/2013

Aqui os dejamos el orden del dia de la assamblea CSO 05/04/2013:

  • - Presentación del CSO
  • - Ruta por el lokal
  • - Presentación de personas o colectivos que quieran participar en el CSO
  • - Jornades de curro
  • - Grups de treball
  • - Altres (a proponer al principio de la ass.)

Y con esto y un bizcocho hasta mañana a las 8!

Jornades de curro 01/04/2013

Os volvemos a dar las gracias a todxs lxs que vinisteis! Esto cada vez tiene más forma!

En breves subiremos las fotos, que se siente pero estan en muuy mala calidad!

en fin, recordaros que el viernes 05 de Abril hay la primera asamblea del CSO a las 8!

Os esperamos!

salut!

 


Hit Counter provided by Curio cabinets