Rs32


Kraakpand aan de Ruyschstraat 32 te Am*dam, Weesperzijde Amsterdam-Oost.

Gekraakt van speculanten waaronder Jacques Michel Weiss en Nawar Hussein. Wonderzame waardestijgingen van 125.000 ? in een half jaar.

Hier is dus meer gaande dan leuk de boel renoveren, hier wordt geld witgewassen.

Meneer Hussein staat al langere tijd bekend als huisjesmelker die menigeen huurdertjes al op straat heeft weten te zetten. Ruyschstraat 32 is zo'n voorbeeld. De eerste etage is gekraakt en 3 hoog wordt gesommeerd woningen via Direct Housing aan te nemen.

Direct Housing is een fout bedrijfje van Hussein, waar de bewoner van 3 hoog eigenlijk niks mee te maken zou moeten hebben, omdat het pand reeds een jaar in bezit was van Wemi BV van meneer Weiss. Maar daar wisten de bewoners niks vanaf.

Onze speculantjes mogen dus oprotten, zodat wij kunnen wonen!

Speculanten eruit, Bewoners erin!
Sinds 13 Augustus 2006
Oud-Nieuws:
Datum:

07-09-2006

23-08-2006

14-08-2006

13-08-2006
Actueel (18-09-2006)

De bel-etage en kelder zijn inmiddels met dakterras en al uitgesloopt. Dit door zeer onzorgvuldige bouwvakkertjes. Zo was er al een gaslek ontstaan en zijn ze door onze vloer heen gebroken.

Sinds vorige week hebben ze ons na uitgehold te hebben nu ook blind gemaakt, door een steiger voor ons huis neer te zetten. Alle ramen zijn hierbij aan de voorzijde op alle etages dichtgetaped tot ergernis van alle bewoners van het pand. De steiger is meer buiten gebruik dan in gebruik.

Dankjewel Wemi BV!


Meer info? Mail ansjovis@squat.net of ga naar