Welkom!

Inkom v.a.18.00 uur Vrankrijk Spuistraat 216 Amsterdam

Na Rheden en Ellekom valt deze keer de eer aan Amsterdam. Krakers en Kraaksters uit het hele land zijn uitgenodigd voor een groots programma aan workshops, discussies, informatie uitwisseling en cursussen, tips en trucs, feest en vrienden en alles wat met kraken te maken heeft.

Alles wat met kraken te maken heeft zal aan bod komen.

Hoe breek ik een slot? Hoe vermijd ik een strafrechtelijke ontruiming? Hoe start ik een monumentenprocedure? Wat is er bekend over de eigenaar? Hoe ga je om met de media? Hoe kunnen we op landelijk niveau beter samenwerken? Wie heeft er een krik te leen? Welke wetten gaan binnenkort veranderen? Hoe bouw je snel een effectief trapluik?

Maar er is natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. Aan de bar of rond het kampvuur, concerten, films en als afsluiting de traditionele touwtrekwedstrijd.

Om je aan te melden voor het weekend, je alvast in te schrijven voor bepaalde workshops (druk = druk), om een slaapplaats te reserveren, of om de reader te bestellen, kun je een mailtje sturen naar: kraakweekend@squat.net

Om praktische redenen zal voor alle workshops de voertaal Nederlands zijn, ben je het Nederlands onvoldoende machtig, kun je zelf een tolk meenemen.

Honden zijn vaak lieve beesten maar ongeschikt voor dit soort evenementen, heb je er een laat hem dan thuis.