HomePage locked

print Nederlands
home - weggeefwinkel - infowinkel - internetcafe - filmavond - volkskeuken - geschiedenis - fotos - links - rabble rouserOns nieuwe adres is Westersingel 46, RotterdamNIEUWS

Op 22 september is het pand aan de Westersingel 46 gekraakt. Naast dat er een aantal mensen zijn gaan wonen, is dit pand ook bedoeld voor de activiteiten van de Groene Voltage na het verlies van Schieweg 61. Ook zullen er enige andere activiteiten worden gestart. Dat is, als we kunnen blijven zitten.

Want de eigenaar heeft een kort geding gestart! Aanstaande maandag 22 oktober om 12.15 is de rechtszaak voor de Westersingel 46.

We roepen iedereen op naar de rechtszaak te komen om zijn steun te betuigen door aanwezig te zijn!

Een kort geding duurt over het algemeen een half uur tot anderhalf uur. Meestal doet de rechter niet gelijk uitspraak. Het is wel de bedoeling dat je als je op de publieke tribune zit stil bent, anders laat de rechter de zaal ontruimen. Het gaat er ons om dat de rechter ziet dat er heel veel mensen zijn die dit pand steunen. Maar het is niet de bedoeling de rechter te irriteren, dus kom alleen als je wel rustig kan blijven voor de tijd dat de rechtszaak duurt.

Kort geding Westersingel 46

Maandag 22 oktober 12.15

Rechtbank op Wilhelminaplein.

(daar moet je aan de balie die het dichtst bij de erasmusbrug zit vragen waar je moet zijn)

BRAAKSMAAK

donderdag 18 oktober poezieavond BRAAKSMAAK nomadisch: in Beukelsdijk 56, Rotterdam

verschillende dichters zullen hier hun werk presenteren!
Kaan, Joke Kaviaar, Andrew Tang, kO nOrderisk

donderdag 25 oktober infoavond A Seed anti gentech BRAAKSMAAK verhuist! Westersingel 46, Rotterdam

LET OP: INFOAVOND BEGINT OM 20.30!!
In september en oktober verzorgt A SEED een aantal infoavonden over gentechnologie in de landbouw en voedselketen.
Met fragmenten uit The Future of Food en andere docu's, uitleg over de stand van zaken in Nederland en discussie over het hoe en waarom.
Ook verzet komt aan de orde: de Gentechvrije Zone-beweging en andere vormen van protest.

website

Wat is Groene Voltage?

De Groene Voltage is een gekraakt sociaal centrum. Alle aktivititen worden door vrijwilligers gedraaid, en komen meestal voort uit bevlogenheid.
De Voltage is een vrijplaats, dat betekent dat er plaats wordt gecreeerd waar niet-commercieel interessante projecten zich kunnen vestigen.
Waar men sociale, culturele of politieke aktiviteiten kan ontplooien. En waar een ieder zichzelf kan zijn.
Heb je zin om mee te helpen, of loop je zelf met iedeeen rond, maar heb je nog geen ruimte: neem kontakt met ons op... groenevoltage [@] hypocrisy.org.
For english, click here.

April 2008: call for decentralized squat days of action

Info in nederlands or english

Links

Links

Fotos


Support your local social centre!!Created by: admin last modification: Thursday 18 of October, 2007 [20:02:59 UTC] by admin